Nieuwe auto

Autohuis Aduard levert nieuwe auto’s van alle merken. Wij kunnen u helpen met de financiering, of u nu wilt kopen of (privé)leasen. En natuurlijk bent u ook voor het onderhoud van uw auto bij ons aan het juiste adres!

Fabrieksgarantie op uw nieuwe auto?

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto.
Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen.

Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door een
onafhankelijk autobedrijf laat doen.

Het is een hardnekkig misverstand dat u verplicht bent uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar u deze heeft gekocht. Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat u die keuzevrijheid heeft.
Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon intact. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo’n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

U kunt dus altijd bij ons terecht. U behoudt altijd de fabrieksgarantie en kiest het bedrijf waar u het liefst klant bent.