Onze werkplaats

Autohuis Aduard is een allround BOVAG autobedrijf met een passie voor Audi en Volkswagen! U kunt hier tevens terecht voor alle merken en typen personen- en bedrijfsauto’s.
Henk Oosterhuis en Arnoud Helmholt, beide eigenaren, zijn de spil van het bedrijf, zijn flexibel en luisteren altijd naar de wensen en behoeftes van de klant! Samen met monteur Peter Zetstra staan zij graag voor u klaar.
Wij voeren iedere vorm van onderhoud en reparatie uit aan uw auto, zowel particulier als leaseauto, waarbij service en klantvriendelijkheid voorop staan.

Tijdig onderhoud spaart kosten!

Uw auto is u heel wat waard. Bij Autohuis Aduard begrijpen wij dat. Uw voertuig is bij ons altijd in goede handen.

In onze moderne werkplaats staat een klantgerichte bedrijfsvoering voorop. Onze complete service voldoet aan alle wensen, maar wij doen daar graag nog een schepje bovenop.

Om niet voor verrassingen te komen staan, is regelmatig onderhoud aan uw auto belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid van u en de andere weggebruikers, maar ook omdat u graag mobiel blijft. Bovendien; een goed onderhouden auto gaat langer mee, wat op de lange termijn gunstig is voor uw portemonnee.

Automaatspoelsysteem
Een Bosch Car spoelmachine reinigt, spoelt en ververst alle soorten automaatbakken! Waarom je automaat spoelen?

   • Bij slecht schakelen
   • Problemen met bonken en slippen
   • Verwijdering van vuil uit het volledige systeem
   • Een nauwkeurige en soepele gangwisseling
   • Het voorkomen van kostbare reparaties
   • Efficiënter brandstofverbruik
Camperonderhoud
Dat u hier voor alle merken aan het goede adres bent wist u waarschijnlijk al, maar wist u dat u hier ook terecht kunt met uw camper? Voor onderhoud en een reparatie bent u van harte welkom. Mocht u wintersportplannen hebben, laat ons uw camper tijdig nakijken, dat voorkomt onplezierige verrassingen.
Storingsdiagnose Elektronica
Moderne auto’s worden voorzien van steeds meer elektronica. Hiervan heeft u veel gemak maar soms ook wat ongemak. Geeft uw auto een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Met onze kennis en juiste apparatuur gaan wij iedere uitdaging aan!
APK-keuring
De APK staat los van onderhoud aan je auto. Wij voeren dus tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen. Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want je bespaart zo tijd en geld!
Snelservice terwijl u wacht
Een lekke band, lampje stuk, accu problemen? Kom gelijk langs, wij zorgen dat u snel weer veilig de weg op kunt!

Sportvelgen

Soms wil je jouw auto nét even wat meer geven, personaliseren zonder uit te schieten. Denk dan eens aan een set mooie sportvelgen. Wij bestellen ze voor je, en monteren ze natuurlijk ook. Zoek hieronder de velg voor jouw auto: