Maak altijd gebruik van een gratis leenauto tijdens de reparatie van uw eigen auto!

Onderhoud bij Autohuis Aduard Auto onderhoud garage Aduard

Tijdig onderhoud spaart kosten

Uw auto is u heel wat waard. Bij Autohuis Aduard begrijpen wij dat.
In onze moderne werkplaats staat een klantgerichte bedrijfsvoering voorop. Onze complete service voldoet aan alle wensen, maar wij doen daar graag nog een schepje bovenop.

Om niet voor verrassingen te komen staan, is regelmatig onderhoud aan uw auto belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid van u en de andere weggebruikers, maar ook omdat u graag mobiel blijft.

Bovendien; een goed onderhouden auto gaat langer mee, wat op de lange termijn gunstig is voor uw portemonnee.

Maak een afspraak

Onderhoud & reparaties

Automaat spoelen

Ons Bosch Car spoelmachine reinigt, spoelt en ververst alle soorten automaatbakken! Waarom je automaat spoelen? Bijvoorbeeld bij slecht schakelen, problemen met bonken en slippen, verwijdering van vuil uit het volledige systeem, het voorkomen van kostbare reparaties en voor efficiënter brandstofverbruik.

Icoon Automaat spoelen

Camper onderhoud

Dat u hier voor alle merken aan het goede adres bent wist u waarschijnlijk al, maar wist u dat u hier ook terecht kunt met uw camper? Voor onderhoud en een reparatie bent u van harte welkom. Mocht u wintersport plannen hebben, laat ons uw camper tijdig nakijken, dat voorkomt onplezierige verrassingen.

Icoon Camper onderhoud

Storingsdiagnose elektronica

Moderne auto’s worden voorzien van steeds meer elektronica. Hiervan heeft u veel gemak maar soms ook wat ongemak. Geeft uw auto een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Met onze kennis en juiste apparatuur gaan wij iedere uitdaging aan!

Icoon Storingsdiagnose elektronica

APK-keuring

De APK staat los van onderhoud aan je auto. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave. Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want je bespaart zo tijd en geld!

Icoon APK keuring

Airco service

De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks een gedeelte van het airco vloeistof, ook wel koudemiddel genoemd. Dat is heel normaal. Een goed onderhouden airco-installatie in uw auto betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook zeker bij aan de verkeersveiligheid.

Icoon Airco service

Snelservice terwijl u wacht

Een lekke band, lampje stuk, accu problemen? Kom gelijk langs, wij zorgen dat u snel weer veilig de weg op kunt!

Icoon snelservice garage Aduard

Maak een afspraak

Geef hiernaast uw gegevens en voorkeuren op, wij nemen dan contact met u op.

De datum en tijdstip van uw voorkeur proberen wij zo in te plannen, maar wacht onze bevestiging hierover af!

Vragen? Bel ons gerust op 050 - 40 32 124.

Vragen over het onderhoud
van je auto?

neem contact op